Jelenlegi állapot

A Hotel Révfülöp a Balaton északi partján, közvetlenül a vízparton fekszik. Adottságainak köszönhetően a kisgyermekes családoknak, a strandolás, a kerékpározás, a túrázás, a jó balatoni borok és a horgászat szerelmeseinek is felejthetetlen élményt nyújt. A balatoni szálloda gyönyörű, karbantartott privát strandjáról csodálatos panoráma tárul a nyaraló vendégek elé. A hotel festői környezetben, összesen 34 szobával/apartmannal várja kedves vendégeit. A szobák fele lélegzetelállító balatoni panorámával, másik fele csodálatos kilátással rendelkezik a Fülöp-hegyi kilátóra.

Szállodánkban két szobás családi szobákkal, teljesen felújított, retro stílusban berendezett kétágyas szobákkal, valamint egyszerűen berendezett, nagyon kedvező árú kétágyas szobákkal várjuk a nyaralókat. A szobák mindegyike rendelkezik televízióval és saját fürdőszobával, a szobaárak a reggelit tartalmazzák, félpanziós ellátás igényelhető.

A strandon a víz viszonylag lassan mélyül, ezért kisgyermekes családoknak is alkalmas fürdőzésre.

A vendégek szórakozását TV, biliárd, foci, darts biztosítja.

Szállodánk részben akadálymentesített, lift szolgálja a kényelmet.

A kikötő és a városközpont 10 perces sétával elérhető, ahol számos vendéglátóegység, és szórakozási lehetőség várja kedves vendégeinket.

További információkat érhet el a http://www.hotelrevfulop.hu oldalon!