Apartmanházak

A Hullám Üdülőpark közvetlen vízparti területén (30 méterre a parttól) négy hasonló kialakítású, megjelenésű társasházban 120 panorámás apartman épült meg.

T4 apartmanház

Elkészült apartmanok A 34 lakásos, lifttel felszerelt apartmanházban nagy, fedett teraszokkal rendelkező apartmanok megvásárolhatók. Az apartmanház külső megjelenése hasonló a már elkészült három (T1, T2, T3) épületéhez. Az apartmanok 43 m2, 54 m2, és 120 m2 alapterületűek. A vételár apartmanonként egy gépkocsibeállót tartalmaz. Az apartmanok nagy fedett teraszokkal rendelkeznek, ahonnan örökpanoráma nyílik a Balatonra. Többek között kábel TV-hálózat, internetkapcsolat, apartman szerviz, kaputelefon része az apartmanok felszeltségének.

T3 apartmanház

A T3 jelű apartmanház kulcsrakész átadása 2006 júniusában megtörtént. Az apartmanház külső megjelenése hasonló a már elkészült két (T1, T2) épületéhez, azonban 34 db. apartmanlakás került kialakításra és lifttel felszerelt.

Az apartmanok 54 m2, 49 m2, és 40 m2 alapterületűek. A vételár apartmanonként egy gépkocsibeállót tartalmaz. Az apartmanok nagy fedett teraszokkal rendelkeznek, ahonnan örökpanoráma nyílik a Balatonra.

Az értékesítés feltételeikről érdeklődjön munkatársunknál!
Novák Emese
+36 30 555 0100
www.ingatlanabalatonon.hu

Látványtervek

Apartman Apartman
Apartman Apartman
Apartman Apartman
Apartman Apartman
Apartman Apartman